De samenstelling van onderstaande buffetten kan afwijken door o.a. seizoensgebonden producten
Wanneer er vegetarische gasten of gasten met een ander dieet bij uw gezelschap aanwezig zijn is dat geen probleem.
Graag wel even van te voren doorgeven.
Voor kinderen is er altijd iets in huis, dit wordt met de kinderen en/of hun ouders ter plaatse besproken.
-Buffetsuggestie 1:
Internationaal Tappas buffet à € 32 p.p. ( vanaf 30 personen )
Het idee van dit buffet is om uw gasten zelf hapjes te laten pakken/ klaarmaken.
Op het buffet komen 15 gerechtjes naar keuze.
Daarnaast komt er vast één Salade naar keuze (huisgemaakte huzaren salade, rijstsalade of pastasalade)
Diverse soorten brood met kruidenboter gezouten boeren roomboter, olijfolie en olijven tapenade.
Koud op het buffet:
1) Kaasplank met diverse soorten kaas uit binnen en buitenland
2) Sweetpepper pepers gevuld met roomkaas.
3) Schaaltjes met olijven (olijven met feta, met knoflook, in pittige olijfolie)
4) Lauwwarme chorizo worstjes
5) Italiaanse rauwe ham
6) Dadels met spek omwikkeld
7) Schaal carpaccio met parmezaanse kaas
8) Rauwkost dip
9) Sandwiches met zalm moes en hammoes
10) Opgerolde Mexicaanse tortilla gevuld met tonijnmoes
11) Gemarineerde garnalen spiesjes
12) Glaasjes met Hollandse garnalen cocktail
13) Oesters
14) Green Shell mosselen gemarineerd
15) Paling
16) Sushi
17) Dim Sum
Warm op het buffet:
18) Yakitori (Japanse saté).
19) Warme kippenpootjes
20) Pittige gehaktballetjes
21) Spaanse tortilla
22) Kleine quiches
23) Garnalen kroketjes
24) Gemarineerde spare ribjes
-Buffetsuggestie 2:
Saté/salade buffet vanaf 20 personen à € 22 per persoon
Dit buffet bestaat uit de volgende gerechten:
-Buffetsuggestie 3:
Buffet vanaf 30 personen à € 32 per persoon
Dit buffet biedt onder andere:
Desert buffet:
Uitbreiding met warm buffet: € 8,00 extra p.p. (€4,50 bij één warm item)
Dit bestaat uit een keuze uit 2 van de onderstaande hoofdgerechten:
Hierbij worden seizoensgroenten en aardappelpuree of rijst geserveerd.
-Buffetsuggestie 4:
Buffet: vanaf 30 personen à € 42 per persoon
Bestaande uit o.a.:
Uitbreiding met warm buffet: € 8,00 extra p.p. (€4,50 bij één warm item)
dit bestaat uit een keuze uit 2 van de onderstaande hoofdgerechten.
Hierbij worden seizoensgroenten en aardappelpuree of rijst geserveerd.