U kunt uit de onderstaande kaart zelf uw (keuze)menu uitzoeken Tot 25 personen kunt u een menu samenstellen van: 2(3) voorgerechten (vlees/vis(vegetarisch)) 1 tussengerecht (bij 4 gangen) 2(3) hoofdgerechten (vlees/vis(vegetarisch)) Vanaf 25 personen adviseren wij een menu samen te stellen van: 1 voorgerecht 1 tussengerecht (bij 4 gangen) 2(3) hoofdgerechten (vlees/vis(vegetarisch)) 1 nagerecht Vanaf 50 personen adviseren wij een menu samen te stellen van: 1 voorgerecht 1 tussengerecht (bij 4 gangen) 1 hoofdgerecht 1 nagerecht |
Pompoenpitbrood met aioli en bruchetta € 5,00 |
Voorgerecht |
Chefs parade: 5 kleine voorgerechtjes, samengeteld door de chef (+ € 3,00 ) Tom kha kai, Thaise kokos kippensoep Caesar salade met huisgerookte kip met een dressing van knoflook en mosterd (kan ook vegetarisch) v Gebakken Feta met honing met daarbij een Griekse salade Gemarineerd Buikspek met remoulade van knolselderij Carpaccio van rund met parmezaan en truffelmayonaise “Tompoes” van paling, gerookte zalmtartaar en Hollandse garnalen Gamba’s (gepeld) met mediterrane knoflooksaus (+ € 3,00 ) |
Hoofdgerecht |
Biefstuk van de Haas met bordelaise saus (+ € 3,00 ) Op de huid gebakken zeebaars Kalfs rib-eye met een saus van morilles Parelhoen met een saus van groene chartreuse v Groente curry met pandanrijst en pitabroodjes Lamsfilet met een dakje van kruiden Kalfslever appel / rode ui / spek Gamba’s (9 stuks gepeld) met mediterrane knoflooksaus |
Nagerechten |
Proeverij van drie gerechtjes Aardbeien Romanoff Panna cotta met basilicumgelei en aardbeien Gemarineerde mango met yoghurtijs Kersenijs, brownie en witte chocolade crumble Frambozentaartje met banketbakkersroom en frambozensorbet Plankje met verschillende kaasjes met vijgen/notenbrood (+ € 4,00) |
3 gangenmenu à € 36,5
4 gangenmenu à € 43
Het menu kan aangepast worden voor personen met een speciaal dieet. Wel graag van tevoren vermelden.
Voor kinderen is er altijd iets in huis, dit wordt met de kinderen en/of hun ouders ter plaatse besproken.